SATILIK ARSA

  • AÇIK ARTTIRMA İLANI TARAFIMA BUGÜN (18 Kasım 2013) TEBLİĞ EDİLMİŞTİR. (Tebligatın ayrıntıları için lütfen duyurular bölümüne, arsayla ilgili bilgiler için lütfen aşağıya bakınız.) BUNA GÖRE AÇIK ARTTIRMA:  23 ARALIK 2013 Pazartesi günü saat 10:30‘da yapılacaktır. 

İhale gününden önce ONLINE olarak TEKLİF VERME imkanı ve VERİLEN TEKLİFLERİ TAKİBE ALMA ve  SMS İLE BİLGİ GÖNDERİLMESİNİ SAĞLAMA imkanı vardır. (İhale tarihinde Ankara’ya gidemeyecek olanlar için açık arttırmaya katılmalarına imkan sağlayabilecek ve çok faydalı olabilecek bir uygulamadır).

Online teklif verilirken izlenecek yöntem için lütfen tıklayınız. 


Beysukent-arsa-maparsadan-karsi-goruntu-ss

ANKARA – BEYSUKENT’TE,  ANGORA Sitesinin karşısında, LADİN Sitesinin önünde, ÇOK DEĞERLİ, bölgede inşaat yapılmamış halde kalan tek geniş metrekareli  VİLLA arsası  23 ARALIK 2013 Pazartesi günü saat 10:30‘da Ankara Adliyesi 2 nolu mezat salonunda düzenlenecek açık arttırma ile satılacaktır. Açık arttırmaya isteyen herkes katılabilir. (Tebligat metni için lütfen tıklayınız. Ayrıntılar için lütfen duyurular bölümüne bakınız.)

Açık arttırma, hisselerin birleştirilmesi amacıyla (izale-i şuyu) düzenlenecektir.  Açık arttırmada esas alınacak arsa değeri,  dava bilirkişi raporunda yer alan 750 TL/m2 (toplam arsa için 420.750 TL) olacaktır. Açık arttırma bu değerin % 50′si üzerinden başlayacaktır. Yani 561 m2 arsanın tümü için açık arttırma başlangıç fiyatı 210.375 TL’dir.   (Arsanın gerçek metrekare değeri 2000 TL civarındadır.)

Genel olarak izale-i şuyu davaları arsaların gerçek değerlerinin çok altında satışlarla sonuçlanmaktadır. Bunun sebebi  ilgilenenlerin açık arttırmanın zahmetli bir prosedür olduğunu düşünüp  katılmamaları, açık arttırma gününden haberdar olamamaları veya bu günü kaçırmalarıdır.

Bu sebeple, yukarıdaki arsa ile ilgilenenlerin isim, telefon numaraları ve e.mail adreslerini bize bildirmelerini rica ederiz. Kendileri konu hakkındaki bilgilendirilecek ve açık arttırma tarihinde herhangi bir değişiklik olur ise haberdar edileceklerdir.

Açık arttırma dosyası halen Ankara 22. İcra Müdürlüğünde’dir. Bu icra müdürlüğüne gidilip dosya incelenebilir. (İcra Müdürlüğünün telefon numaraları, adresi ve dosya referans numarası duyurular bölümünde belirtilmiştir.)

İRTİBAT Tel:  0-551-256 02 42  E.mail:  bilgi@trade-gate.net,  beysukentarsa@gmail.com  (www.trade-gate.net)

Besukent-arsa4-2

ARSA İLE İLGİLİ BİLGİLER ve FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDADIR:

  • 28362 ADA 1 no.lu parsel
  • Çankaya Belediyesi, Beytepe Mahallesi, Yeni Ladin Caddesi ile Okyanus Caddesi kesişiminde,

Harita-beysukent-arsa

angora-evleri

  • Angora Evleri sitesinin karşısında ( Angora Evleri TBMM’nin 18’inci Dönem Millet Vekilleri ve geçmiş dönem milletvekillerinin katılımı ile oluşturulmuşturkurulmuştur. Toplam 1977 villa ve lüks konut ile sosyal tesislerden oluşmaktadır.http://www.angoraevleri.web.tr/kooperatif-tarihcesi-32.html)

Besukent-arsa6

  • Yeni Ladin Evleri Sitesinin yanında. (Yeni Ladin sitesi, site duvarını bu arsayı da içine alacak şekilde çevirmiştir ancak arsa Yeni Ladin sitesine ait değildir.) 38 adet son derece lüks villadan oluşan Yeni Ladin evleri sitesindeki villaların ayrıntılı fotoğrafları inşaatı yapan şirketin sitesinde görülebilir: http://www.profem.net/2010/07/21/yeni-ladin-evleri/
ladin

Yeni Ladin Sitesinde yer alan bir villa – henüz inşaat aşamasındayken. (Şu an tüm villalarda oturulmaktadır.)

  • Toplam 561 m2  (Civardaki villaların toprak alanlarından daha geniş bir metrekareye sahiptir.) 
  • İmar durumu:  ayrık, ikili blok Izanami 2 katlı yapılaşma koşullu parseli konut parseli olarak ayrılmıştır.
  • Parsel, imarlı arsa vasfında olup yola 5 metre, yan komşu mesafesi 3 metre Taks: 0,30 Kaks: 0,60 yapılaşma imkanı tanımaktadır. (Yani toplam oturum alanı 168 m2 olan ve üste bir kat daha çıkılabilecek bir villa inşaatı yapılabilir. Zeminin altına istenildiği kadar kat inilebilir.)

Besukent-arsa5

  • Parsel topografik yapı olarak az eğimli olup, her türlü yapılaşma imkanı bulunmaktadır.
  • Parselin yakın çevresinde yapılaşmaya olumsuz etkisi bulunabilecek sit alanı, koruma alanı v.s. bulunmamaktadır.
  • Parsel, elektrik, su, kanalizasyon, yol, otobüs gibi hizmetlerden yararlanabilecek konumdadır.

Beysukent-arsa-yan1

cropped-besukent-arsa4-21.jpgArsa Yeni Ladin caddesinin sağ tarafındadır. Caddenin sol tarafının görüntüleri ise aşağıdadır:

Bu arsa ile ilgilenenlerin bilgi@trade-gate.net veya beysukentarsa@gmail.com adresine irtibat numaralarını da belirten bir e.mail göndermelerini veya telefonla bize ulaşmalarını rica ederiz (Tel: 0-551-256 02 42)

arsa-karsi-kosesiBeysukent-arsa-yan4Beysukent-arsa-yan22Beysukent-arsa-yan2Beysukent-arsa-yan3

www.trade-gate.net

Leave a comment